Ajankohtaista

14.5.2020

Olemme jälleen avoinna!  

Hieronta-aikoja on saatavilla taas maanantaista 18.5.2020 alkaen.

Lämpimästi tervetuloa!

Irma

Turvallisesti hoitoon Teamoon myös korona-aikana:

Vallitseva koronatilanne on aiheuttanut erityisjärjestelyjä myös Teamon ja ProBeautyn yhteisessä liiketilassa. Asiakkaiden ja työntekijöidemme turvallisuus on meille tärkeintä, mistä johtuen olemme tehneet hoitolassa järjestelyitä, jotta hoitoihin voi tulla turvallisesti myös korona-aikana.

Olemme tehostaneet tilojen puhdistusta entisestään – kaikki pinnat, kahvat, saniteettitilat yms. pyyhitään sekä desinfioidaan päivittäin ja tarpeen mukaan useamminkin.

Tiloihin tullessaan sekä lähtiessään asiakas ohjataan pesemään ja desinfioimaan kätensä. Kertakäyttöiset käsipyyhkeet ovat aina olleet asiakkaiden valittavina ja ovat sitä tietenkin edelleen.

Pesen ja desinfioin kädet huolellisesti ennen hoitoa ja hoidon jälkeen. Hoidon aikana käytän kasvomaskia ja halutessaan myös asiakas saa sellaisen. Korona-aikana en tee kasvojen alueen hierontaa.

Hoitopöytä puhdistetaan desinfiointiaineella jokaisen hoidon jälkeen.

HUOM!   Asiakkaiden rytmitystä on pidennetty, jotta asiakas ei olisi hoitolassa samaan aikaan toisen asiakkaan kanssa (vähintään puolen tunnin tauko asiakkaiden välillä).  Huolehdithan tästä itsekin siten, että saavut vasta noin 5 min ennen hoidon alkua, jotta edellinen asiakas ehtii poistua.

Ja ensisijaisesti, tulethan hoitoon ainoastaan terveenä. Mikäli sinulla on minkäänlaisia virukseen viittaavia oireita, peruutathan aikasi vielä vaikkapa viime tipassa.

 

25.3.2020

Koronatilanteesta johtuva toiminnan väliaikainen keskeytys

Hyvät asiakkaani!

Koronatilanteesta johtuen olen päättänyt sulkea ajanvaraukseni toistaiseksi. Koska viranomaisohjeiden mukaan kaikkia lähikontakteja tulee välttää, näin osaltani estän viruksen mahdollista leviämistä. Pysytään nyt siis kotona.

Seuraan tiiviisti viranomaisten ohjeita ja informoin teitä heti, kun tilanne muuttuu. Toivottavasti palaamme arkeen nopeasti ja näemme pian uudelleen!

Jos sinulla on Teamon lahjakortti, ei huolta, pidennän nyt kaikkien 25.3.2020 mennessä myytyjen lahjakorttien voimassaoloaikaa 6 kuukaudella.

HUOM!  ELÄMYSLAHJOILTA ostettujen lahjakorttien voimassaoloajan pidentämiseksi tulee olla yhteydessä suoraan heihin päin:  elamyslahjat.fi tai puh 09 315 76543

Aurinkoisia kevätpäiviä!

Irma

 

28.8.2019

Olemme ottaneet käyttöön uuden ajanvarausjärjestelmän, joka on entistäkin helppokäyttöisempi. Saat aina varauksestasi vahvistukset ja muistutukset sekä sähköpostilla että tekstiviestinä. Uutena ominaisuutena on myös, että ensimmäisessä vahvistussähköpostissa on linkki, joka kautta pääset muokkaamaan varaustasi.

 

1.3.2018

Teamo on muuttanut!

Uusi osoitteemme on Laajalahdentie 16, Munkkiniemessä.

Teamo hyvinvointipalvelut on muuttanut uusiin tiloihin yhteisen katon alle ProBeauty & Health Oy:n kanssa. Tilat on todella kauniisti sisustettu ja nyt asiakkaidemme käytössä on myös viihtyisä odotustila!

Nyt siis saman katon alta saat Teamon monipuoliset iloa ja hyvää oloa tuottavat hieronnat sekä  ProBeautyn Anitran kaikenkattavat muut hoitolapalvelut!

Lämpimästi tervetuloa!

Terveisin Irma

 

4.1.2018

Hyvää alkanutta vuotta!
Talvikilpailu on nyt ohitse, kiitos osallistumisestasi. Hot Stone – kuumakivihieronta-arvonnassa arpa suosi tällä kertaa Jaanaa Nummelasta. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelut vielä Jaanalle!