Ihanat hierontahoidot ihanille naisille

Standin nainen makaa (2)

Sinä olet elämäsi tärkein, pidä itsestäsi huolta!

Iloa ja hyvää oloa arkeesi antavat Teamon laadukkaat hierontahoidot.

 

Relax – rentouttava hieronta lievittää erilaisia lihaksien jännitystiloja, kireyttä ja lihaskipuja. Säännöllinen lihashuolto antaa elinvoimaa arkeesi. Jaksat enemmän ja nukut paremmin.

Care – hoitava hieronta on tehokas apu päänsärkyyn sekä niska-hartiaseudun ja selän kipuihin. Hoito on tarkoitettu akuutista tai kroonistuneesta niska-hartiaseudun kivusta ja jännityksestä kärsivälle.

Sport – hoitava ­hieronta lievittää kuntoilijan ja paljon liikkuvan lihaskireyksiä ja nopeuttaa harjoittelusta palautumista, sekä parantaa suorituskykyä. Tehokas täsmähoito pakaroiden, reisien ja pohkeiden alueelle. Lisäksi se sisältää virkistävän jalkaterien hieronnan.

Stressless – rentouttava päähieronta saa mielen virkeäksi ja koko kehoon hyvän olon. Se kohdistuu tehokkaasti niskan, kaulan, pään ja kasvojen alueelle lievittäen jännitystä, edistäen verenkiertoa sekä aktivoiden luonnollista energiavirtausta.

Harmony – kokovartalohieronta on hoitavaa hemmottelua! Kehosi hoidetaan kiireestä kantapäähän. Hoito vahvistaa ja edistää kehon aineenvaihduntaa, rentouttaa lihaksia ja parantaa kehon omaa puolustuskykyä.  Unohda hetkeksi arjen haasteet ja anna aikaa itsellesi keräten hetki uutta elinvoimaa kehoosi.

Hot Stone – kuumakivihieronta on tehokas ja lempeä hoitomuoto, jossa yhdistyy hieronnan ja lämmön syvärentouttava sekä energisoiva vaikutus. Lämpö vapauttaa hyvää oloa tuottavia endorfiineja ja auttaa laukaisemaan stressiä, lihasjumeja ja kipuja tehokkaasti. Keho ja mieli rentoutuvat kokonaisvaltaisesti.

Life for Woman – rentoutushoito on hellivä kokonaisvaltainen rentoutushoito, joka antaa täydellisen rentouden tunteen, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja poistaa kuona-aineita kehosta. Hoidon aikana voit keskittyä itseesi ja vaipua hyviin ajatuksiin miellyttävän musiikon soidessa taustalla.

Te Amo – hemmottelupaketti on ihana pitkä kahden tunnin hoito, jonka aikana voit todellakin päästää ajatuksesi irti arjesta! Sulje silmäsi, hengitä syvään – ja nauti! Ihanteellinen lahjaidea rakkaalle tai ystävälle! Tai vaikkapa itselle!

Raskausajan hieronta on yhdistelmä hoitoa ja hemmottelua odottavalle äidille. Hieronta auttaa äitiä rentoutumaan ja vapauttamaan kehossa mahdollisesti olevia jännityksiä. Äidin hyvinvointi on vauvalle ensiarvoisen tärkeää.

Life for Pregnant Woman – rentoutushoito on odottavan äidin kokonaisvaltainen hellivä hierontahoito. Hieronta on lempeää ja erittäin rentouttavaa. Hoidon aikana äiti voi keskittyä vain omaan itseensä ja vaipua hyviin ajatuksiin rauhallisessa ympäristössä miellyttävän musiikin soidessa taustalla.

Synnytyksen jälkeinen hieronta nopeuttaa kehon palautumista, rentouttaa lihaskipuja ja parantaa unen laatua. Hieronnassa keskitytään aina yksilöllisesti äidin ongelma-alueisiin. Hierontaan voi tulla heti synnytyksen jälkeen, kun äidistä siltä tuntuu.

 

Kaikki Teamon hoidot ovat kehon ja mielen hyvinvointia tukevia hoitoja ja sopivat kaikille terveydestään ja hyvinvoinnistaan huolehtiville naisille

Hoidon aikana voit keskustella sinulle tärkeistä terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista, nauttia vain hiljaisuudesta tai kuunnella rauhallista musiikkia.

Käytämme kaikissa hierontahoidoissa myös herkälle iholle sopivia korkealaatuisia luomuhierontaöljyjä.

 

Varaa aika