Life for Pregnant Woman – rentoutushoito

Raskaus9

Odottavalle äidille vain parasta – kokonaisvaltainen hellivä rentoutushoito

Odottavalle äidille vain parasta – kokonaisvaltainen hellivä rentoutushoito

Odotusaika on jokaiselle äidille erityinen ja syvä kokemus. Uutta elämää kantava keho ja mieli käyvät läpi erittäin suuria muutoksia. Äidin hyvinvointi on vauvalle ensiarvoisen tärkeää. Tämä hoito auttaa äitiä päästämään hetkeksi irti kaikesta ja nauttimaan lempeän kosketuksen hoitavasta vaikutuksesta.

Raskausajan hieronta on odottavan äidin hemmottelua parhaimmillaan. Hieronta on lempeää ja erittäin rentouttavaa. Hoito auttaa äitiä rentoutumaan ja vapauttamaan kehossa mahdollisesti olevia jännityksiä. Rentoutuminen arjessa auttaa hallitsemaan kiireen tuntua ja edistää terveyttä. Hoidoissa käytetään aina ihoa ravitsevaa ylellistä luonnonöljyä.

Hoidon aikana äiti voi keskittyä vain omaan itseensä ja vaipua hyviin ajatuksiin rauhallisessa ympäristössä miellyttävän musiikin soidessa.

60 min hoidossa keskitytään niska-hartiaseutuun, alaselän sekä pään ja käsien alueeseen, 90 min hoito on kokovartalohoito. Myös elvyttävä päähieronta on osa tätä hoitokokonaisuutta.

LFPW-hoidossa käytetään erityisesti raskaushierontaan suunniteltuja tukityynyjä. Tyynyt mahdollistavat äidille rennon kylkiasennon ja turvallisen hieronnan.

Life for Pregnant Woman – rentoutushoidon kesto on 60 tai 90 min

 

Osta lahjakortti hoitoon nyt! Lahjakortin voimassaoloaika 6 kk ostopäivästä.

Varaa aika