Care – hoitava hieronta

hoitava hieronta

Tehokas apu päänsärkyyn ja niska-hartiaseudun ja selän kipuihin

Teamon hoitava Care-hieronta keventää oloasi ja uudistaa kehoasi. Hoito on tarkoitettu akuutista ja kroonistuneesta niska-hartiaseudun kivusta ja jännistyksestä kärsivälle. Care-hieronta poistaa jännitystä ja särkyä rentouttaen lihaksia ja vilkastuttaen koko kehon aineenvaihduntaa. Hoitavan hieronnan elvyttävä ja rauhoittava vaikutus virkistää samalla myös mieltäsi.

Hoitavassa Care-hieronnassa käytetään erilaisia hierontaotteita ja tekniikoita, joiden avulla voidaan rentouttaa lihasjännityksiä, lievittää kipua sekä edistää paikallista nestekiertoa ja aineenvaihduntaa. Pehmytkudoksiin kohdistuva paine ja venytykset säädetään voimakkuudeltaan yksilöllisesti ja sopivan rytmisiksi. Teamon hoidot ovat kehon ja mielen hyvinvointia tukevia hoitoja. Hoidon aikana voit keskustella sinulle tärkeistä terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista, nauttia hiljaisuudesta tai kuunnella rauhallista musiikkia. Käytämme kaikissa hierontahoidoissa myös herkälle iholle sopivia korkealaatuisia Primaveran luomu hierontaöljyjä.

Teamo hyvinvointipalveluiden hierontahoito sopii kaikille terveydestään ja hyvinvoinnistaan huolehtiville naisille. Säännöllinen sarjahoito ennaltaehkäisee ja ylläpitää terveyttä erilaisissa lihasten jännitystiloissa. Suosittelemme hoitavaa hierontaa 3 – 5 hoidon sarjassa toteutettuna. Keskustele vastaanotolla hoitavan hierojasi kanssa sinulle sopivasta hierontahoitosarjasta.

Kärsitkö akuuteista, pitkäaikaisesta tai usein toistuvasta

• Päänsärystä
• Selkäkivusta
• Niska­hartiaseudun kivuista

Hoitava hieronta auttaa! Tule ja kokeile.

Care­ hoitavan hieronnan kesto on 45 minuuttia.

 

Varaa aika