Harmony – kokovartalohieronta

kokovartalohieronta

Kokovartalohieronnalla kokonaisvaltainen rentoutuminen

Kaipaatko hemmottelua arkeesi? Hektinen arki pyörityksineen tarvitsee vastapainokseen täydellisen rauhoittumisen ja rentoutumisen hetkiä.

Harmony-kokovartalohieronta on hoitavaa hemmottelua! Haluatko tuntea kuinka kehosi ja mielesi rentoutuvat. Kehosi hoidetaan ns. kiireestä kantapäähän. Sulje vain silmäsi, unohda hetkeksi arjen haasteet ja anna aikaa itsellesi keräten hetki uutta elinvoimaa kehoosi. Rentouttavaa vaikutusta lisää vielä hoidon aikana kuunneltava musiikki.

Hoito vahvistaa ja edistää kehon aineenvaihduntaa, vähentää nivelten jäykkyyttä, rentouttaa lihaksia, pehmentää ihoa sekä parantaa kehon omaa puolustuskykyä. Sen elvyttävä vaikutus ulottuu kuitenkin vielä paljon syvemmälle, sillä rento ja rauhallinen keho virkistää samalla myös ihmisen mieltä.

Harmony-kokovartalohieronta hieronta sopii kaikille. Käytämme hoidossa vain tarkkaan valikoituja ja rentouttavia hoitoöljyjä. Säännöllinen kokovartalohieronta edistää terveyttä, lihasten jännitystä ja ehkäisee kehon kuormitustiloja. Suosittelemme Harmony-kokovartalohierontaa säännöllisenä hoitona noin neljän viikon välein toteutettuna.

Harmony-kokovartalohieronta on ihana hoitolahja, vaikkapa itselle.

 

Harmony – kokovartalohieronnan kesto on 90 min.

Varaa aika